четвъртък, 9 юли 2015 г.

Испанската певица Bebe издава първи сингъл към четвъртия си албум "Cambio de piel"



Bebe се завръща в студиото четири години след излизането на последния си албум "Un Pokito de Rocanrol", за да запише новите си композиции заедно с продуцента Carlos Jean, който е продуцент и на първите два албума на Bebe - “Pafuera telarañas” (2004) и “Y.” (2009).

Атмосферата, в която записват албума е интимна, звученето на песните е по-скоро близко до най-любимите песни от първия и втория албум, отколкото до третия, а текстовете им са искрени, нежни и всеки може да открие по нещо за себе си в тях.


"Винаги съм харесвала да работя с Карлос. И сега, докато подготвяхме и записвахме диска, отново ми беше много приятно с него. В професионален план аз се намирам в един хубав момент, имам известен опит и набрани преживявания, но също така имам чувството, че отново започвам от нулата. Да се преоткриваш е много позитивно" - подчертава Bebe.

През тези четири години Bebe буквално преобръща живота си, пише, композира, участва в много и различни проекти, прави концерти по света, като не пропуска и България - София (2013), Созопол и Варна (2014).



Четвъртият албум на Bebe, който ще излезе на 9 октомври 2015 година, е наречен "Cambio de piel"/ "Смяна на кожата" и музикалните критици смятат, че с него Bebe се завръща към своите корени. А пилотният му
 сингъл "Respirar"/"Дишай" звучи така:




Няма коментари: