събота, 23 февруари 2013 г.

galiato vs. Nokia Lumia 820 part2

Съвсем необяснимо за мен поредният опит да се свържа с домашната wifi мрежа се оказа успешен. Ей така, просто се върза. Нямам представа как стана, но се радвам, че се получи.

Бях на едно събитие и това беше полеви тест за моите умения да се справям с Lumia-та. Провалих се при опита да споделя снимка във Facebook - от някаква настройка се оказа, че постнатата снимка е с катинарче и въобще не успях да я отключа, нито през приложението, нито през мобилния браузър. Но пък добрата новина е, че въпреки ръчкането през целия ден, батерията на телефона стоически издържа. :)
Ето техническите характеристики на модела:



Много съм впечатлена от шрифтовете и стила на появяването и скриването им по екрана. Има настройка на големината на шрифта в settings/ease of access - text size, high contrast and more. В приложението на twitter обаче, промяната на големината на шрифта не се отразява на туитовете в таймлайна, а само при конкретно отворен туит.

Интеграцията със Skype e перфектна. Качеството на връзката е страхотно, има и видео, а и батерията не пада. Не ми липсва viber изобщо. :)
 Не откривам засега начин да направя скрийншоти от телефона, но предполагам, че ще се появи. :)

1 коментар:

Анонимен каза...

скрийншот се прави като се натисне едновременно power бутона и windows бутона (средния с логото на windows) :)
Още за операционната система може да научиш на www.winphonebg.com ;)